Wie ben ik?

Kim Bunt
Welkom, mijn naam is Kim Bunt, eigenaresse van de Balansfabriek. Na mijn studie diergeneeskunde, en negen jaar gewerkt te hebben als dierenarts, heb ik het roer omgegooid en ben opnieuw de studiebanken ingedoken. Het resultaat hiervan is De Balansfabriek: een plek waar ik met veel plezier en enthousiasme mensen begeleid in hun persoonlijke groei, het vinden van balans en het maken van keuzes.

De zoektocht naar mijn passie begon al tijdens mijn studententijd, toen ik naast mijn studie met veel plezier als groepsleider in de gehandicaptenzorg werkte. Na mijn afstuderen en de jaren waarin ik met veel plezier als dierenarts werkte, bleef de vraag knagen: ligt mijn hart bijde diergeneeskunde, of bij de mensen die ik in mijn werk tegenkwam?

Ik startte een post-HBO opleiding tot coach. Het coachen van mensen, vanuit een positieve blik en met nadruk op ieders talenten en kwaliteiten, paste zo goed bij me, dat ik in september 2016 besloot om mijn werk als dierenarts te beëindigen en me helemaal te richten op mijn nieuwe loopbaan. Daarnaast was ik een aantal jaren eerder in aanraking gekomen met mindfulness, wat een diepe impact heeft gehad op de manier waarop ik mijn leven leef. Om dit ook met anderen te kunnen delen,  heb ik tevens de opleiding tot mindfulness trainer gevolgd.

Naast mijn werk en opleidingen, ben ik getrouwd en moeder van 2 kinderen (3 en 4 jaar). Ik heb net als vele anderen ervaren dat het een hele uitdaging is om daar een goede balans in te vinden. Ik weet ook uit eigen ervaring hoe lastig, maar tevens hoe waardevol het is om de juiste keuzes te maken in je loopbaan.

Mijn coachstijl is praktisch, betrokken en met een vleugje humor. Met mijn open houding en optimistische blik begeleid ik zowel particulieren als werknemers, onder meer in hun persoonlijke ontwikkeling, met problemen in de werk-privé balans, stressklachten en loopbaanvragen. Ik sta graag voor jou of uw organisatie klaar.

Meer informatie over mijn opleidingen en werkervaring lees je in mijn cv.