Terugkombijeenkomsten Mindfulness

Heb je behoefte om je meditatiepraktijk op te frissen of regelmatig weer te mediteren in een groep? Merk je dat het soms lastig is om mindfulness op je agenda te houden nadat de vaste structuur van de achtweekse training is weggevallen?
Kom dan naar een van de meditatie-avonden of -ochtenden bij de Balansfabriek!

Op veler verzoek start ik in 2018 met terugkombijeenkomsten voor deelnemers die bij mij of elders een mindfulnesstraining hebben gevolgd.

Het blijkt niet altijd mee te vallen om mindfulness op je agenda te houden, nadat de ondersteuning van de wekelijkse trainingsavonden wegvalt. Hoewel veel mensen aangeven graag door te willen gaan met datgene wat ze geleerd hebben tijdens de training, is het soms lastig om hier op eigen kracht tijd en ruimte voor te maken. Daarnaast ervaren veel mensen dat het mediteren in een groep mensen – op een vastgestelde tijd en plaats – een andere waarde heeft dan thuis oefenen.

Als mindfulnesstrainer help ik je graag om ook na de achtweekse training door te gaan met de ontwikkeling van je mindfulness. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan de stiltedagen, verzorg ik daarom elke maand een meditatieavond. Daarnaast organiseer ik regelmatig een meditatie-ochtend op zaterdag; ter afsluiting van je werkweek en als een goed begin van een bewust en aandachtig weekend.

Programma

De terugkombijeenkomsten duren 2 uur. Er worden diverse meditaties aangeboden, waaronder een zitmeditatie en een lichaamsgerichte meditatie (lichaamsverkenning, yoga of loopmeditatie). Daarnaast is er altijd even tijd om – naar behoefte – ervaringen met mindfulness in je dagelijks leven uit te wisselen, zowel de obstakels als de inzichten. En er is natuurlijk ruimte voor rust en stilte.

Voor wie?

Voor iedereen die bij de Balansfabriek of elders een achtweekse mindfulness training heeft gedaan.

Prijs

De prijs voor deelname is € 17,50 per avond of ochtend (incl. BTW). Ook is het mogelijk op een 5 ritten kaart aan te schaffen voor € 80,-. Deze is tot 1 jaar na afgifte geldig.

Aanmelden?

Je kan je aanmelden voor 1 of meerdere bijeenkomsten via onderstaand formulier.

Liever een stiltedag volgen? Gebruik dan dit formulier.