Gastenboek

Welkom in mijn gastenboek.

Heb je een mindfulnesstraining of coachtraject gedaan bij de Balansfabriek?

Ik zou het heel leuk als je even de tijd wilt nemen om je ervaringen te delen met anderen. Op deze pagina kan je een bericht schrijven in mijn gastenboek. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,

Kim Bunt – De Balansfabriek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Bedankt voor je bericht!
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres op.
5 berichten.
Anoniem Anoniem uit Gelderland heeft geschreven op 23 november 2021 om 21:54
Ik heb een losse stiltedag gevold, en dat was een verrijkende ervaring. Kim gaf een mooie afwisseling tussen zit- lig- en bewegende meditaties, Ze gaf hierbij hele prettige begeleiding. Vriendelijk, duidelijk gesproken, met voldoende pauzes tussen de zinnen, zodat ik echt kon ervaren wat er in mij speelde. En met tussendoor een verrukkelijke lunch.
Monic Monic uit Hengelo heeft geschreven op 26 november 2019 om 21:32
Wat een fantastische ervaring de mindfulness training! Kim is een heel prettige, deskundige en duidelijke trainer. Ze weet heel goed hetgeen zich op een avond aandient te verbinden met het thema van die avond. Daarnaast is ze ook heel realistisch en eerlijk. De training kwam voor mij op een heel goed moment en heeft me rust gegeven. Dankjewel Kim!!
Marijke Marijke uit Oldenzaal heeft geschreven op 26 november 2019 om 15:09
Gisteren de 8-weekse Mindfulness training van Kim afgesloten. Ik heb deze training als heel prettig en leerzaam ervaren. In een fijne ambiance verzorgde Kim op een rustige, duidelijke en persoonlijke wijze de trainingen en de bijbehorende stilte dag. Daarbij waren de cursusmap en thuisopdrachten een prima ondersteuning om me de Mindfulness eigen te kunnen gaan maken.
Ellen Ellen uit Albergen heeft geschreven op 13 juli 2019 om 18:40
Ik wil Kim bedanken voor het mogen ontvangen van deze prettige, kwalitatief goede en professionele training. Kim is een warme persoonlijkheid met humor en is kundig. Ze geeft de ruimte aan datgene wat zich tijdens de training voordoet zonder de rode draad uit het oog te verliezen. Ik zou iedereen deze training Mindfulness gunnen!
Gerry Gerry uit Oldenzaal heeft geschreven op 7 december 2018 om 21:38
Een erg waardevolle cursus gehad van Kim. Elke dag ervaar ik de positieve kanten van deze Mindfulnesstraining. Het oefenen kost me geen moeite. Maak er bijna dagelijks graag tijd voor vrij. Een kado aan mezelf, hetgeen ik iedereen van harte gun!