Coaching

coaching

Je kunt bij de Balansfabriek terecht voor life-coaching en loopbaan-coaching. Een individueel coachtraject kan je helpen als je tegen bepaalde (grote of kleine) blokkades aanloopt in je leven of je loopbaan. In een coachtraject neem je de tijd om stil te staan en kijk je vanuit verschillende invalshoeken naar je leven en naar jezelf. Als coach ben ik je objectieve sparring partner en help ik je:

  • om te ontdekken wat voor jou écht belangrijk is
  • om in te zien wat jou belemmert om datgene te doen wat je graag zou willen
  • om te ontdekken wat jouw talenten en drijfveren zijn en welke loopbaan daar bij past
  • om te ontdekken waar jij energie van krijgt, en waar je op leeg loopt
  • om te zorgen dat je een goede balans vindt, zodat je meer energie, plezier en voldoening in je dagelijks leven hebt

Een coachtraject begint met het formuleren van jouw persoonlijke coachvraag. Waar loop je tegen aan en wat zou je graag anders willen in je leven? Afhankelijk van je coachvraag doorloop je individueel coachtraject op maat. Niet alleen help ik je met het beantwoorden van bovenstaande vragen, maar we zetten dit ook om in concrete haalbare stappen.

Als coach ben ik open en betrokken, maar ook daadkrachtig en doelgericht. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de NOBCO.

De lengte van een coachtraject varieert van 3 tot 10 sessies, van 60 tot 90 minuten. Op basis van het intakegesprek zal ik een voorstel doen voor de lengte van jouw coachtraject.

Het is ook mogelijk om een deel van de sessies wandelend in de natuur plaats te laten vinden.

Gun jezelf een coachtraject, waardoor je weer goed in je vel zit en op koers bent. Daar profiteer niet alleen jij van, maar ook je omgeving en je werkgever!

Neem contact op voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek, ik sta graag voor je klaar.

“Accepteer wat je niet kunt veranderen,

heb de moed om te veranderen wat je kunt,

en heb de wijsheid om het verschil tussen deze twee te kennen.”